Kicki Andersson ordförande
klubbens tele nr: 036139051

Klubbens bankgiro 5739-8463

Hitta Huskvarnahundklubb på eniro.se

Besök oss gärna på facebook

SWISH
Nu har vi swish på klubben!! Räkna ut vad dina varor kostar.skriv ditt namn och efternamn samt vad du köpt, fika,tröja etc. skicka till nr: 123 042 6890.
OBS!

OBS!!!
Löptikar får ej vistas på klubbens marker!

Huskvarna hundklubb startade 1967 och verksamheten har vuxit med åren. Vi har ett gediget kursprogram såsom valpkurser, grundkurser, lydnadskurser, agilitykurser, vardagslydnad m.m.
Utöver kurserna händer det mycket annat roligt på klubben som du som medlem kan deltaga i, såsom lydnads/agilitytävlingar, kortkurser, utställningar, tema/utbildningskvällar, fester m.m.

Medlemsavgiften är 250,- kronor/ person och år för enskilt medlemskap och för familjemedlemskap betalar en i familjen 250,- kronor och övriga 50,- kronor/person och år. Naturligtvis kan även dina husdjur vara med i klubben som ”stödmedlemmar” till en kostnad av endast 10,- kronor per individ och år. Ange  samtliga namn och personnummer (och när det gäller djuren även ras). Medlemsavgiften sätts in på klubbens bankgiro 5739-8463.

HUVUDSPONSOR
Studie Främjandet
Studiframjandet logotyp liten GIF
MÅNDAGSTRÄNING

Måndagsträningen! Starta:
skott oj.v kl.18.30-19.00 platsläggning och budföring
19.00-20.00 gemensam träning utan skott.
respektive måndagsansvarig ordnar platsliggning och hjälper de som är där med sina hundar samt fixar fika
kl.20 gemensam fika.