Kicki Andersson ordförande
klubbens tele nr: 036139051

Klubbens bankgiro 5739-8463

Hitta Huskvarnahundklubb på eniro.se

Besök oss gärna på facebook

SWISH
Nu har vi swish på klubben!! Räkna ut vad dina varor kostar.skriv ditt namn och efternamn samt vad du köpt, fika,tröja etc. skicka till nr: 123 042 6890.
LÖPTIKAR!!

OBS!!!!
Löptikar är välkomna med tikskydd på.
De får endast tränas på de övre planerna och agilityplanen. På lydnadsplanen och i klubbstugan får ej löptikar vistas.

Huskvarna Hundklubb är klubben med stort ”K” för många. Vi tränar hundarna med mjuka träningsmetoder och tillämpar en ras- och individanpassad träning. Här träffas, umgås vi och har kul tillsammans, och hos oss är alla välkomna – rashundar såväl som blandrashundar!

Det hela började 1967 med att ett tiotal hundfantaster träffades med ett enda mål i sikte: Att starta en hundklubb. Under de år som sedan dess passerat har vi haft glädjen att se en mängd hundar av skilda raser – från de minsta till de största – passera revy genom klubbens olika aktiviteter. Med stora och små ägare, yngre och äldre, sida vid sida för det gemensamma målet; ”Hunden – människans bästa vän”. Alla har vi ett brinnande intresse för hundar och hundsporten.

Vi har på dessa sidor försökt göra en presentation av de olika kurser som vi genomför samt att även skildra klubbens totala verksamhet.
Du ska känna dig välkommen till oss, och kontakta oss gärna om det är något du undrar över!

HUVUDSPONSOR
Studie Främjandet
Studiframjandet logotyp liten GIF
MÅNDAGSTRÄNING

Måndagsträningen! Starta:
skott oj.v kl.18.30-19.00 platsläggning och budföring
19.00-20.00 gemensam träning utan skott.
respektive måndagsansvarig ordnar platsliggning och hjälper de som är där med sina hundar samt fixar fika
kl.20 gemensam fika.