Nyheter

Covid-19

Under pågående Corona pandemin kommer vi att följa SKKs restriktioner. Tom 31 maj får man ha samlingar med max 10 personer utomhus. Våra instruktörer kommer att planera sina kurser efter detta. För att inte överskrida maxantalet, kan bara en ägare per hund vara med på varje kurstillfälle, ni får gärna turas om mellan kurstillfällena.

För övrigt gäller samma förhållningsregler som tidigare: är man sjuk eller har förkylningssymptom så stannar man hemma. Vi håller avstånd till varandra, vi har gott om plats på planerna. Ta med vatten och vattenskål till hunden och fika till dig själv.

Vid frågor, kontakta ordförande Kicki Andersson, 0735-301116 alt din instruktör.
Nu får vi försöka njuta av att det är vår i luften och att vi kan vara ute tillsammans med våra älskade hundar 🙂

Mvh Styrelsen, Huskvarna hundklubb