Nyheter

Covid -19 / kursverksamhet

Nu har höstens kursverksamhet kommit igång och vi är glada att vi kan ha våra kurser igång trots allt som händer runtomkring oss! Vi och våra hundar behöver ju aktivera oss och det roligaste är såklart att göra det tillsammans med andra.

För att vi ska hålla tillbaka smittspridningen så finns det några riktlinjer att tänka på. Som vid alla sorters virus/smittor så förutsätter vi att man stannar hemma vid tecken på sjukdom, då det finns risk att någon annan blir drabbad annars. Meddela din instruktör i så god tid som möjligt om du inte kommer på kurstillfället, om det blir flera sjuka kan kurstillfället behöva ställas in.

Under kurstillfällen gör vi vad vi kan för att inte sprida smittor, vi hälsar utan att ta i hand, vi håller avstånd till varandra både på träningsplan och i klubbstugan, vi täcker för munnen vid hosta/nysning, tvättar händerna noga och använder handsprit.

Hundar kan också bära på smittor som ex kennelhosta och för att minska smittspridning så undviker att låta hundarna hälsa på varandra. Man tar med en egen vattenskål till sin hund och vi lånar inte varandras leksaker. Skulle hunden visa tecken på sjukdom ex snörvla, nysa, hosta mm så stannar man hemma och kontaktar sin instruktör.

Varmt välkomna till en härlig höst på Huskvarna hundklubb!

Vi följer SKKs riktlinjer och du kan läsa mer om dom via länken -> SKK
Vill du veta mer om Covid-19 och vad som gäller, klicka på länken -> 1177