Öppen träning

Alla medlemmar i Huskvarna hundklubb är välkomna att träna på klubben! Vi har flera stora planer, så även om det är kurs, finns det ändå plats att träna på.

Varje måndag är det egenträning i lydnad på A-planen mellan ca 18-20 (OBS! Skott kan förekomma!)

Vi har ”mingelpromenad” ca 1 gång per vecka. Ibland är det olika teman som vi fokuserar på, det kan bland annat vara kontaktövningar, hundmöten, parkour mm Dag och tid för dessa brukar utlysas på vår facebook-sida i god tid. Passa på att rasta, miljöträna och umgås med hundvänner!

Om du hellre vill gå en egen promenad på klubben, så kommer det under våren sättas upp en aktivitets-slinga runt våra planer. Det är 10 stationer med olika aktiviteter att göra och den startar vid den lilla röda stugan jämte klubbstugan.